e-DiriginteDeSantier.ro Arata Meniul

Casa E. V.

Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.Casa E. V.

Diriginte de santier: Ing. Crihan Adrian
Investitor: Valcu E.
Structura: Contrust
Constructor: -

Amplasament: Otopeni, Ilfov

Arhitectura: Arh. Gabriel Georgescu

Testimonialul clientului

Am colaborat cu domnul inginer Crihan, in calitatea sa de diriginte de santier, pentru ridicarea unei locuinte in regim P+1E in jud. Ilfov. Inca de la inceperea lucrarilor de constructie, dar si pe parcursul derularii acestora, dl. Crihan ne-a oferit, pe baza experientei sale profesionale, sfaturi utile, atat in privinta eficientizarii costurilor necesare si a timpului alocat pentru fiecare etapa a constructiei, dar si din punct de vedere estetic, venind in intampinarea asteptarilor noastre. Totodata, si-a indeplinit cu seriozitate atributiile ce ii reveneau in calitate de diriginte de santier, fiind prezent la locul executarii lucrarilor ori de cate ori a fost necesar, iar comunicarea cu echipele implicate in realizarea constructiei a fost eficienta si gestionata atent, astfel incat nu fie decalate termenele de executie si sa nu apara probleme in calitatea lucrarilor executate.

Implicarea efectiva si eficienta in proiectul de executie pe care i l-am incredintat, atentia manifestata la constructia fundatiei, la calitatea materialelor utilizate, la elementele de rezistenta a constructiei si monitorizarea indeaproape a fiecarei etape a proiectului reprezinta factorii de incredere care ne determina sa facem prezenta recomandare si sa ne exprimam, pe aceasta cale, respectul pentru modul in care dl. Crihan intelege sa isi exercite profesia de diriginte de santier, cu respectarea unor standarde inalte si in beneficiul clientilor sai.

Eugen - 0745.863.534

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizualizati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Ascunde