e-DiriginteDeSantier.ro Arata Meniul

Casa Valentin

Casa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa ValentinCasa Valentin

Diriginte de santier: Ing. Crihan Adrian
Investitor: Crudu Valentin
Structura: -
Constructor: MondLiv

Amplasament: S3, Bucuresti

Testimonialul clientului

Am demarat in toamna lui 2016 constructia unei locuinte cu regim de inaltime P+E.

Domnul Crihan Adrian a fost de mare ajutor pe toata perioada ridicarii constructiei pana la stadiul "la rosu". Inca de la inceputul colaborarii, a revizuit proiectul si mi-a comunicat observatiile dansului. A tinut legatura cu proiectantul si a obtinut acordul acestuia pentru a aduce mici modificari proiectului.

De asemenea, domnul Crihan a fost alaturi de mine in alegerea firmei care urma sa execute constructia. A revizuit contractul de executie si a transmis observatiile sale.

Un alt lucru de apreciat este acela ca domnul Crihan nu este dispus sa faca niciun rabat de la calitate si de la respectarea normativelor si a reglementarilor in vigoare.

Pe toata durata colaborarii domnul Crihan a fost disponibil la orice moment, raspunzand cu promptitudine tuturor intrebarilor si solicitarilor.

Intentionez sa continui colaborarea cu biroul domnului Crihan pana la finalizarea constructiei si recomand cu caldura celor aflati in cautarea unui diriginte de santier.

Valentin Crudu - 0724.505.051

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestora. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizualizati POLITICA DE CONFIDENTIALITATE Ascunde