Contact WhatsApp

Am colaborat cu dl Crihan pentru constructia unei case P+1 in zona Corbeanca. Am primit suport nu doar pentru partea de diriginte santier, dar si pentru proiectare rezistenta, alegere constructor, eficientizare costuri de constructie plus multe alte recomandari ce au dus la finalizarea etapei la rosu. Pe parcursul constructiei s-au respectat conditiile din contract in ceea ce priveste verificarea santierului si cel mai important s-au verificat lucrarile inainte de orice turnare de beton (acest aspect este cel mai important pentru a asigura rezistenta constructiei). Ii multumesc Dl-ului Adrian pentru colaborare si recomand cu incredere serviciile oferite.

Purcarescu Claudiu - 0720.402.755

Colaborarea cu domnul inginer Adrian Crihan, a fost una de bun augur pentru constructia unei locuinte unifamiliale in jud. Ilfov ( faza la rosu ). Sunt intru totul de acord cu review-rile pozitive scrise aici si va fi destul de greu si mai adaug ceva care sa intareasca faptul ca, avandu-l in santier ca diriginte pe domnul inginer Adrian Crihan, probabilitatea sa apara erori in procesul de executie a respectivului edificiu este extrem de redusa.

Neagu Florentin - 0728.168.888

Am inceput colaborarea cu Domnul Crihan Adrian in faza de proiectare a unei case P+E din comuna Mogosoaia, la recomandarea unei firme mari de constructie. Pe parcurs, vazand profesionalismul si seriozitatea D-lui Crihan Adrian, am continuat colaborarea ca si diriginte de santier, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai buna decizie. Drept dovada receptia casei a fost facuta fara a fi depistata o singura neconformitate. Avand o experienta foarte mare in domeniul de constructie si cunoscand foarte bine legislatia in vigoare, Domnul Crihan Adrian ne-a ajutat si indrumat sa construim mult dorita casa. Pentru cei care cauta un proiectant bun sau un diriginte de santier adevarat, care nu accepta lucru de mantuiala, il recomand pe Domnul Crihan Adrian. Omul potrivit la locul potrivit.

Vasile Baltaga - 0725.234.777

Sunt foarte incantat si va impartasesc experienta mea pozitiva cu dirigintele de santier Adrian Crihan cu care am colaborat in proiectul constructiei casei mele. Am fost foarte multumit de munca sa si de nivelul de implicare si dedicare pe care le-a demonstrat pe toata durata constructiei. De la inceputul proiectului si pana la finalizarea acestuia, dirigintele de santier a fost prezent la fata locului si a urmarit indeaproape fiecare etapa a lucrarilor. Acest lucru a asigurat ca proiectul a fost realizat in mod corespunzator si la timp, iar comunicarea cu el a fost foarte buna, prezentandu-mi detaliile despre fiecare etapa, eu nefiind familiarizat cu domeniul constructiilor. De asemenea, am fost impresionat de nivelul sau de competenta si de cunostintele sale despre constructii si materialele folosite. In concluzie, recomand cu incredere colaborarea cu acesta tuturor celor care cauta o persoana dedicata si implicata in santier, care poate ajuta la finalizarea cu succes si la timp a proiectului.

Alexe Victor - 0746.333.811

Cum am aflat de Adrian? Exact prin intermediul acestui site. Am citit recomandarile si aproape ca imi era greu sa cred ca sunt pe bune. Am pus mana pe telefon si l-am sunat cu mult inainte de a incepe constructia casei. Am stiut din momentul ala ca voi lucra cu el. Acum dupa ce casa este gata la rosu, pot sa confirm ca cele mentionate in pagina de recomandari nu sunt povesti. Omul chiar isi face datoria. Mai mult, desi nu intra in indatoririle sale, Adrian ne-a ajutat sa iesim dintr-un impas in care am intrat din cauza primei echipe de "constructii" cum care incepusem lucrarea. Recomandarea sa ne-a salvat "pielea" la propriu. Il recomand cu incredere pe Adrian daca va doriti un diriginte care vine pe santier, care te ajuta cu sfaturi si care iti ofera garantia ca lucrarea va iesi conform proiectului.

Radu Florin - 0720.983.822

Colaborarea cu dl Crihan ca diriginte de santier a fost foarte buna, intrucat m-a ajutat in diferite momente critice. Mi-a atras atentia cu promptitudine in momentul in care constructorul a facut greseli de executie, unele foarte grave. In plus mi-a oferit toata asistenta necesara pentru remedierea greselilor si terminarea lucrarii. In prezent casa se comporta conform asteptarilor. Il recomand cu caldura pe dl ing. Crihan.

Carasel Mircea - 0721.731.599

Se spune ca constructia unei case este unul dintre cele mai importante proiecte din viata unui om sau a unei familii. Se mai spune si ca in procesul de constructie sunt zeci de lucruri care pot merge gresit. In cazul nostru, ambele vorbe s-au adeverit. De aceea alegerea unui dirigente de santier este atat de importanta. Domnul Adrian Crihan s-a dovedit a fi cea mai buna alegere, intrucat dansul a reusit sa ne ofere siguranta ca orice problema are o rezolvare, un lucru de nepretuit in constructia oricarui camin. Desi au aparut multe probleme pe santier, fie ca au fost greseli de proiectare sau de executie, Domnul Adrian Crihan s-a asigurat ca toate problemele sa fie rezolvate in timp util. A venit cu solutii si propuneri alternative si a tinut cont atat de mentinerea unor costuri rezonabile, cat si de corectitudinea proiectului. Vizitele pe santier au fost conform contractului si a urmarit indeaproape fiecare etapa de constructie. De asemenea am apreciat disponibilitatea dansului in a raspunde la telefon in orice zi pentru a lamuri toate ingrijorarile noastre ca si beneficiari legate de proiect. Il recomandam cu multa incredere ca diriginte de santier pe Domnul Adrian Crihan, intrucat desi constructia casei este un proces stresant, un om de baza care sa se asigure ca totul se desfasoara corect si legal este linistea de care orice beneficiar are nevoie.

Georgescu Florin - 0726.700.638

Am primit recomandarea dlui Adrian Crihan pentru serviciul de dirigentie de santier din partea arhitectului cu care am pornit proiectul de constructie a casei P+1 in regie proprie. Am fost pe deplin multumita atat de serviciile pentru care am pornit colaborarea cat si pentru orice recomandare a venit din partea lui. Din punctul meu de vedere, pentru a obtine un rezultat bun in orice este nevoie de o echipa unita, aflata in permanenta comunicare si colaborare. Asa s-a intamplat si in cazul proiectului meu iar rezultatele au fost pe masura asteptarii. A fost prezent fizic la toate etapele constructiei cat si cu informatii documentate si sfaturi utile in cazul unor neclaritati. Il recomand ca si diriginte de santier cu cea mai mare caldura pentru seriozitate, promptitudine, comunicare si transparenta.

Andreea Perian - 0744.386.488

Nestiind detalii importante despre o constructie, dar dorindu-ne sa construim o casa la care visam, am aflat in timpul realizarii proiectului, ca o sa avem nevoie de un Diriginte de Santier. Dupa putina documentare despre utilitatea unui astfel de serviciu, am hotarat ca ne dorim un diriginte implicat, care sa mearga pe santier sa verifice, sa garanteze pentru executia corecta a lucrarii, nu doar sa intocmeasca documentatia necesara. In urma cautarilor, printr-o recomandare, am inteles ca domnul Crihan Adrian ar fi persoana potrivita care ne poate oferi acest serviciu. Am organizat intalnirea cu dansul si cu echipa de constructii, unde s-au stabilit detaliile si in cel mai scurt timp a inceput executia proiectului unde ne-a oferit consultanta tehnica si juridica( a depus dansul documentatia de incepere a lucrarilor catre organele abilitate). A fost prezent pe santier unde a verificat dupa fiecare etapa importanta executia corecta, primind intotdeauna informatiile din santier in timp real, daca am lipsit. A comunicat cu arhitectul dar si cu echipa de constructii gasind cele mai eficiente solutii de executie, unde a fost cazul, motivand astfel echipa sa lucreze corect, avand o colaborare foarte buna pana la sfarsit. In proiectul nostru a dat dovada de profesionalism, ne-a convins ca este profesionist, de aceea noi il recomandam fara vreo retinere. Suntem multumiti de colaborare si in acelasi timp convinsi ca avem,cu ajutorul dansului, o casa bine executata. Multumim, domnule Crihan Adrian!

Banu V - 0760.822.338

Il recomand cu caldura pe Adrian ca si diriginte de santier pentru orice proiect. L-am cunoscut la recomandarea lui Andrei Ologeanu - AOV si am fost placut suprins sa cunosc o persoana implicata, un profesionist. Am apreciat in mod special abordarea lui orientata catre rezolvarea problemelor care, inerent, apar pe santiere. Multumesc pentru colaborare Adrian!

Daniel - dan.tirdea@gmail.com

Colaborarea pe care am avut-o cu domnul Adrian Crihan, in calitate de diriginte de santier, a fost una foarte buna, asa cum ne si asteptam, avand in vedere recomandarile pe care le are. Bineinteles, in decizia de a lucra cu dansul a cantarit si faptul ca este inginer de structura, asta deoarece terenul pe care am construit este unul atipic. Domnul Crihan ne-a raspuns la toate intrebarile cu promptitudine, a urmarit cu atentie fiecare etapa si a intervenit cu solutii tehnice pertinente de fiecare data cand a fost nevoie. Este un diriginte de santier foarte bine pregatit, serios si corect, intr-un cuvant: un profesionist. Ne felicitam pentru alegerea facuta si il recomandam cu caldura oricui porneste in aventura construirii unei case sau a unui bloc.

ANDREEA Barzan - +40 722.664.425

Am cautat pe internet un diriginte de santier care sa intruneasca anumite criterii de profesionalism. Am descoperit la domnul ing Adrian Crihan are o indelungata colaborare cu dezvoltatori si arhitecti renumiti. Am remarcat o colaborare intensa si cu arhitectul propriului meu proiect, arh Andrei Ologeanu , precum si cu firma de structuri. Data fiind importanta relatiei arhitect -structurist - diriginte de santier in realizarea cu succes a oricarui proiect ,domnul ing.Adrian Crihan,a fost selectat. Colaborarea a decurs foarte bine . Am primit sfaturi utile si consultanta pe parcursul lucrarii. Cu ajutorul domnului ing Adrian Crihan am reusit sa construim o locuinta al carei proiect a fost implementat in detaliu . Atenta supraveghere a lucrarilor, abordarea in relatia cu constructorul, tactul, vizitele constante in santier, prezenta in momentele cheie, indicatiile profesioniste pentru anumite corecturi minore in timp real, au facut ca santierul sa se desfasoare in conditii ideale . Data fiind experienta mea cu domnul ing Adrian Crihan in calitate de diriginte de santier , il recomand tuturor celor care doresc sa ridice constructii trainice si de calitate.

Daniel I. - 0735493969

Ce am cautat la un diriginte de santier cand am inceput constructia? Renume bun in piata, seriozitate, prezenta pe santier, cunostinte tehnice solide, sa corecteze greselile constructorului,sa verifice fiecare etapa de constructie inainte de executie, sa ne prezinte variante de imbunatatire a proiectului atunci cand e cazul. Adrian ne-a depasit asteptarile si in plus ne-a invatat si cum sa verificam structura metalica pentru verificare incrucisata

Cristian R. - 0722.131.435

Dl Crihan are o deosebita experienta pe partea de structura si rezistenta. Solutiile D-lui Crihan ne-au permis sa ascundem structura de rezistenta fara a compromite rezistenta finala si sa obtinem in acest fel un design mult mai placut. Prezenta dansului pe santier in calitate de diriginte de santier, atat in mod periodic cat si in etapele cheie ne-au asigurat certitudinea ca lucrarile sunt efectuate cu un nivel maxim de calitate, fara compromisuri.

F.V. - 0740.175.517

Anul trecut am construit impreuna cu o firma de profil o casa in Buftea. Am colaborat cu d-l Crihan pe partea de dirigintie santier. Cat a durat executia casei dirigintele a venit inainte de fiecare turnare si a verificat armarea elementelor de rezistenta facand observatii si dand sugestii pentru a remedia micile erori de executie. Deoarece nu ma pricep in domeniu ma bucur ca am avut un diriginte de santier care sa se asigure ca proiectul este respectat. Recomand.

Claudiu Moiseanu - 0737.416.425

Am colaborat cu Adrian Crihan ca diriginte de santier pentru o locuinta P+M in Crevedia. Am aflat de domnia sa de la alti proprietari cu care a colaborat la Casa cu soare, am citit si recomandarile altora pe site-ul sau si, dupa prima discutie telefonica, am stiut ca trebuie "sa ne imprietenim" si nu regretam decizia luata. Adrian a venit periodic pe santier pentru a urmari lucrarile, asa cum am convenit contractual, ne-a oferit consultanta atunci cand am avut nevoie si s-a implicat in proiect corespunzator asteptarilor noastre. Mai mult, ne-a dat sfaturi utile si despre faze ale constructiei in care nu a fost direct implicat si remunerat. Il recomandam oricand pe Adrian ca diriginte de santier pentru modul sau de abordare, pentru seriozitate si pentru profesionalismul de care a dat dovada.

Fam Codreanu - 0722.209.292

Domnul Crihan ne-a fost recomandat ca si diriginte de santier de catre proiectantul casei noastre din Buftea, Ilfov. Inca de la inceput, colaborarea noastra a fost una eficienta si organizata, mi-au fost explicate clar etapele constructiei si am stiut din timp la ce sa ma astept. Pe santier, domnul diriginte a verificat cu meticulozitate fiecare detaliu de structura, a atras atentia asupra problemelor aparute si s-a asigurat ca sunt rezolvate inainte de a se trece mai departe. Cu o baza teoretica solida si intotdeauna in cunostinta de cauza, am incredere ca executia a fost una corecta.

Manea Alexandru - 0745.238.027

In rolul de diriginte de santier Adrian mi-a indeplinit cu brio asteptarile ( care nu erau tocmai mici :) Apreciez foarte mult abilitatile de comunicare la un profesionist in constructii, abilitati care se dovedesc vitale atunci cand beneficiarul are cunostinte minime iar Adrian le combina cu o experienta vasta in domeniul constructiilor, reteta perfecta pentru o casa reusita. Il recomand cu caldura pe Adrian ca un diriginte de santier profesionist, autentic, corect si cu o apreciabila experienta in spate.

Lazar Adrian - 0734.454.553

In ciuda faptului ca l-am contactat pe dl.Crihan fara a avea o recomandare, am avut placuta surpriza sa cunosc un adevarat profesionist, care pe parcursul colaborarii nu numai ca a urmarit in detaliu respectarea proiectului, dar a si intervenit acolo unde a considerat ca sunt necesare anumite corectii. Am comunicat foarte bine si rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Recomand 100% ca si diriginte de santier!

Dumitrescu George - 0730.782.469

Adrian mi-a fost recomandat ca si diriginte de santier de catre arhitectul nostru - Andrei Ologeanu de la AOV. L-am cautat si pe internet , am gasit review-rui bune pe site-ul sau www.e-dirigintedesantier.ro si am decis sa colaboram. Ca si diriginte de santier, Adrian si-a onorat contractul venind periodic la santier pentru verificari ( de doua ori pe saptamana ) si mi-a transmis mereu poze si informatii legate de stadiul lucrarilor. Acestea au mers bine, fara incidente iar produsul final a fost unul pe masura asteptarilor noastre. Am avut o colaborare buna si il pot recomanda oricui ca si diriginte de santier.

Mihai Lixandru - 0722.623.095

Il recomand pe Adrian in primul rand pentru profesionalism. Proiectul de structura intocmit tot de firma sa a fost impecabil. In plus, am lucrat si pe partea de supervizare a lucrarilor, el fiind dirigintele de santier. O alegere inspirata: multa implicare, comunicare excelenta si mereu proactivitate pe partea de solutii.

Marian B. - 0744.400.083

Am inceput sa ne gandim la constructia unei case, acum 2 ani. Rand pe rand am strans informatii si cautat colaboratori cu care am putea duce proiectul la capat. Am dat peste siteul www.e-dirigintedesantier.ro si am inceput sa citesc feedback-urile pe care Adrian le-a primit in decursul timpului, si sincer mi-a placut ce am citit. L-am contactat si am inceput sa vorbim despre proiect, cu toate ca la data respectiva nu eram gata sa incepem - cred ca am inceput sa vorbim de proiect, cam cu un an inainte sa inceapa efectiv santierul. Adrian ne-a ajutat cu sfaturi inca din faza de proiectare, inainte cu mult sa avem vreun contract sau sa fie gata detaliile finale. La inceperea proiectlui, cand proiectul de arhitectura era finalizat, constructorul ales, si in linie dreapta cu autorizarea, a insistat foarte mult sa discute cu constructorul, ceea ce mi-a placut foarte mult pentru ca a stablit inca inainte de prima sapatura, termenii colaborarii - ce accepta si ce nu, cum se asteapta se se comunice, etc. Pe parcursul proiectului am simit ca avem un partener alaturi de noi - Adrian a gestionat relatia cu constructorul, arhitectul si ing de structura astfel incat in fiecare moment am simtit ca e acolo pentru a face alegerile si a da indrumarile pe care eu nu pot sa le dau, dat fiind ca nu sunt de specialitate. Am un enorm respect pentru munca lui Adrian, suntem foarte multumiti de colaborarea cu el, si chiar daca am finalizat partea in care el a fost implicat in proiect, am certitudinea ca ne este in continuare un partener in caz ca avem intrebari sau nelamuriri de ordin tehnic. Multumim Adrian.

O.E. - 0722.968.248

Am inceput "aventura" constructiei unei case cu feed back negativ din piata care a mers pana la refuzul cunostiintelor si prietenilor de a recomanda orice firma sau persoana in domeniu, din lipsa seriozitatii celor cu care au colaborat. Drept urmare pentru gasirea unui diriginte de santier am apelat la internet. Am gasit site-ul www.e-dirigintedesantier.ro si am citit recomandarile. Am stabilit o intalnire cu dl Crihan. Modul in care s-a desfasurat discutia m-a convins sa lucrez cu dansul acest proiect imobiliar (locuinta Sp+P+2E). Pe durata colaborarii am avut parte de seriozitate, profesionalism, o abordare politicoasa dar ferma in cazul unor situatii mai speciale, explicatii tehnice pertinente si dovada unei buna cunoasteri in materie de constructii, tehnologii, materiale. Pot spune ca a fost un lucru in echipa desfasurat cu respect si responsabilitate. Toate persoanele care au vizitat santierul, atat prieteni fara cunostiinte tehnice specifice cat si specialisti in constructii, toti, fara exceptie au avut cuvinte de lauda la adresa calitatii executiei, deci a proiectantului, executantului si dirigintelui de santier. Si partii "birocratice" i s-a acordat o atentie egala, cartea tehnica a constructiei fiind la zi in orice moment am solicitat-o spre consultare. Pot spune ca a fost o colaborare ireprosabila si placuta totodata, iesind din acest proiect cu senzatia ca "se poate, da se poate!" .

A.Popescu - 0720.077.799

Dupa o colaborare mai lunga de 2 ani pot recomanda sincer pe dl Adrian CRIHAN ca Diriginte de santier. A urmarit fiecare etapa de executie a constructiei din Sectorul 1 si numai dupa acceptul dansului se trecea la etapa urmatoare. A fost disponibil tot timpul pentru a ma ajuta la gasirea raspunsurilor corecte la nelamuririle mele in chestiuni de specialitate si a oferit solutii in beneficiul meu la orice problema aparuta in timpul constructiei. Intrucat cladirea a fost construita pentru utilizare personala am fost extrem de interesat in executia ca la carte a acesteia conform normativelor si proiectului, lucru care s-a intamplat si datorita profesionalismului dlui Adrian CRIHAN. Ii multumesc si ii urez succes in continuare!

Valentin Magureanu - 0723.311.668

Cred ca acesta este unul din putinele siteuri de pe internet unde recomandarile sunt scrise pe bune iar dintre toti oamenii cu care m-am intersectat de-a lungul constructiei, domnul Adrian Crihan este unul din putinii oameni pe care ii pot recomanda cu toata increderea. Am colaborat cu domnul Adrian pentru ridicarea unei case P+1 in Corbeanca, in vara 2018. A dat dovada de profesionalism si cunostinte temeinice in domeniul constructiilor. De asemenea a "tradus" de multe ori unele aspecte tehnice pentru a le putea intelege mai bine si pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Desi colaborarea cu firma care a realizat constructia nu a fost una usoara, domnul inginer s-a asigurat ca nicio faza nu este trecuta cu vederea si a trecut pe la constructie ori de cate ori a fost necesar. Daca as mai avea curajul sa ma apuc de constructia unei alte case, cu siguranta tot pe domnul Adrian Crihan l-as alege drept diriginte de santier.

Silviu - 0722.553.043

Fiind in cautarea unui diriginte de santier, l-am descoperit pe Adrian prin intermediul site-ului sau www.e-dirigintedesantier.ro. In urma unei intalniri la care s-au discutat multe detalii tehnice legate de proiect si in urma careia am primit numeroase sfaturi legate de alegerea constructorului, am decis sa colaboram. Gasisem un constructor cu care eram decis sa merg mai departe, dar in urma unei intalniri cu el si cu dirigintele de santier, acesta a dat inapoi invocand ca nu mai are disponibilitate. Motivul defapt a fost acela ca Adrian a avut anumite solicitari ca si diriginte de santier care probabil i s-au parut greu de indeplinit. Ma bucur totusi ca nu am mers mai departe cu acel constructor si am mers cu un constructor recomandat de Adrian, pe care culmea, il cheama tot Adrian. Lucrarile au decurs asa cum mi-am dorit, calitativ, si urmarite din scurt de Adrian ca si diriginte. Acum ca am finalizat structura "la rosu" pot spune ca am facut alegerea cea buna, atat din punct de vedere al constructorului cat si in alegerea lui Adrian ca si diriginte de santier. Il recomand cu mare incredere tuturor care vor sa-si construiasca o casa, tinand cont de modul in care am colaborat.

Adrian M. - 0766.673.295

Pentru constructia unei case la rosu in Comuna Mogosoaia in vara anului 2018 am colaborat cu Dl. Adrian Crihan in calitate de diriginte de santier. L-am gasit prin intermediul site-ului si m-a incantat faptul ca am putut cerere parerea beneficiarilor anteriori direct de la sursa, necenzurat. Cateva luni mai tarziu imi face placere sa contribui la testimonialele colaborarilor de succes si sa pot oferi recomandarea personala altor potentiali beneficiari. Am apreciat la Adrian in special urmatoarele aspecte: modul de interactiune cu constructorul bazat pe respect reciproc si spirit de conlucrare, expertiza practica de santier manifestata in sfaturi ultile si schimburi de idei cu constructorul, modul facil de comunicare si disponibilitatea de a raspunde la intrebarile avute pe parcurs, promptitudinea cu care s-a achitat de vizitele la santier conform intelegerii si profesionalismul cu care a abordat temele specifice santierului. Pe scurt, de la inceput pana la sfarsit experienta a fost una pozitiva, motiv pentru care il recomand pe Adrian in calitate de diriginte de santier cu caldura oricarui beneficiar, mai ales unuia ca mine mai novice in domeniul constructiilor, pentru care reprezentarea interesului beneficiarului in raport cu celelalte parti este esentiala.

Ionut M. - 0751.018.399

Am colaborat cu domnul inginer Crihan, in calitatea sa de diriginte de santier, pentru ridicarea unei locuinte in regim P+1E in jud. Ilfov. Inca de la inceperea lucrarilor de constructie, dar si pe parcursul derularii acestora, dl. Crihan ne-a oferit, pe baza experientei sale profesionale, sfaturi utile, atat in privinta eficientizarii costurilor necesare si a timpului alocat pentru fiecare etapa a constructiei, dar si din punct de vedere estetic, venind in intampinarea asteptarilor noastre. Totodata, si-a indeplinit cu seriozitate atributiile ce ii reveneau in calitate de diriginte de santier, fiind prezent la locul executarii lucrarilor ori de cate ori a fost necesar, iar comunicarea cu echipele implicate in realizarea constructiei a fost eficienta si gestionata atent, astfel incat nu fie decalate termenele de executie si sa nu apara probleme in calitatea lucrarilor executate. Implicarea efectiva si eficienta in proiectul de executie pe care i l-am incredintat, atentia manifestata la constructia fundatiei, la calitatea materialelor utilizate, la elementele de rezistenta a constructiei si monitorizarea indeaproape a fiecarei etape a proiectului reprezinta factorii de incredere care ne determina sa facem prezenta recomandare si sa ne exprimam, pe aceasta cale, respectul pentru modul in care dl. Crihan intelege sa isi exercite profesia de diriginte de santier, cu respectarea unor standarde inalte si in beneficiul clientilor sai.

Eugen - 0745.863.534

In august 2017 am inceput constructia unei case doar cu parter dar cu o structura foarte sofisticata unde daca nu l-as fi avut alaturi pe Domnul Inginer Crihan Adrian sigur constructorul ar fi incercat sa se abata de la calitatea executiei. Il recomand cu incredere pe Domnul Crihan in a va fi diriginte de santier. Mi-a placut ca a pus mare accent pe detalii si nu a admis erori care pareau nesemnificative pentru mine. Orice informatie am cerut de la dansul am primit-o pe intelesul meu. Ii multumesc ca a fost prietenul meu pe durata lucrarilor si ca nu a fost ingaduitor cu constructorul. Ii multumesc si il Recomand.

Corneciu Mihai - 0726.457.363

Construirea unei case in regie proprie, in zilele de azi, a fost o decizie greu de luat. Auzisem tot felul de pareri: "De ce sa-ti mananci nervii si ficatul?! Ia-ti una gata facuta si scapi de stress!" sau "Bine, bine! Iei una gata facuta, dar stii cu adevarat cum a fost facuta construita?! Chiar daca ai cartea constructiei!" si toooot asa... Si totusi: imi doream o casuta pe sufletul meu. Asa incat, m-am inarmat cu toata rabdarea pe care credeam ca o pot avea, mi-am pregatit nervii, m-am documentat si... m-am avantat in aventura concretizarii visului meu. Un lucru va pot spune cu certitudine si cu toata convingerea: daca nu ai un constructor bun si un diriginte de santier si mai bun, nu incepeti nebunia asta. Decat daca aveti un buget sensibil mai mare decat ati estimat si stocuri serioase de calmante sau tigari! O recomandare: cautati dirigintele cat inca nu ati finalizat faza de proiectare. Pentru ca, in special partea de rezistenta, o sa va scoata peri albi. Structuristii sunt o specie aparte, care nu traieste cu aer, ci cu fier. Cu muuult fier beton. Incredibil de mult!!! De la inceputul colaborarii, pana la finalizarea lucrarilor, am avut parte de sprjinul si rabdarea domnului Crihan ca si diriginte de santier. De ce rabdare? Pentru ca eu sunt o persoana care dorea sa inteleaga, sa stie de ce, sa invete. In definitiv, sunt toate economiile, nervii si visul meu! Iar domnul Crihan a dat dovada de multa rabdare si deschidere. De ce sprijin? A fost prezent in teren si a stiut, cu profesionalism, tact si realism, sa supravegheze evolutia lucrarilor. Functie de caz, a fost mediatorul sau interfata in relatia cu proiectantul, constructorul, autoritatile. La final, domnule Crihan, as dori sa va multumesc din suflet! Colaborarea cu firma dvs. a fost una dintre cele mai bune "investitii" facute in proiectul "casuta mea"! P.S.: nu credeam in testimoniale, dar ce dovada mai clara ar fi ca lucrurile sunt "pe bune", decat numarul de telefon al fiecarui beneficiar?

Claudia - 0724.148.004

Un vis pe cale sa devina realitate: o casa in suburbiile Bucurestiului. Aveam un proiect si cam atat. M-am documentat foarte mult inainte de demararea lucrarilor, am citit cat sa mai fac o facultate. De multe ori am fost pe cale sa renunt. Pentru multi, edificarea unei asemenea constructii a constituit un cosmar. La mine nu. De ce? Simplu: din tot ce am citit a rezultat rolul esential al dirigintelui de santier, astfel incat am cautat unul foarte bun. Si am gasit: Adrian Crihan. Ma felicit si acum pentru alegerea facuta. Si nu spun povesti de adormit copiii, ci fapte reale pe care, poate, le voi spune la gura sobei ce va dogori in aceasta iarna in casa noua, cand voi inchina un pahar de vin si in cinstea lui. Domnul Crihan reprezinta ceea ce, din pacate, in tara noastra este pe cale de disparitie: un profesionist nu numai in acte, ci in ceea ce face. Si face: studierea in amanunt a proiectului, identificarea problemelor sensibile si gasirea unor solutii optime pentru depasirea lor (este la randul sau inginer structurist si proiectant), buna coordonare cu emitentul proiectului, verificarea in amanunt, la fiecare etapa, a pregatirii si derularii procesului trasare e axelor, de armare si turnare a structurii de beton, sau ridicarea zidurilor de caramida si, nu in ultimul rand, a acoperisului. Desi cu o incarcatura mare (ca orice bun profesionist este foarte solicitat), a reusit sa isi indeplineasca atributiunile ce i-au revenit si sa acorde timpul necesar, conform planificarii lucrarilor prevazute in contractul pe care l-am intocmit la inceputul colaborarii noastre. Stiu, suna a reclama dar, spre deosebire de cele mai multe care ne bombardeaza zilnic, aceasta se bazeaza pe adevar. Nu credeti? Contactati-ma, imi va face placere sa va povestesc. Iar casa mea sta marturie, nu sunt doar vorbe. Multumesc Adrian Crihan, diriginte de santier si spor in continuare.

Dan S. - 0726.713.639

Am colaborat cu domnul Crihan in calitatea de diriginte pentru ridicarea unei case P+1 in Mogosoaia in 2017. Comunicarea cu acesta a fost foarte eficienta de-a lungul tuturor fazelor importante ale proiectului si aceasta a venit cu solutii tehnice pretioase in momentele cheie de decizie. Totodata, comunicarea cu arhitectul si structuristul a fost una foarte buna. In fiecare caz, atunci cand a considerat de cuviinta, a impus constructorului anumite modificari chiar daca acestea au necesitat actiuni suplimentare. L-am recomandat prietenilor cu caldura datorita profesionalismului, seriozitatii si cunostintelor tehnice ale acestuia.

Mirela C. - 0749.114.291

Am primit recomandari de diriginte de la diferite cunostinte ca pana la urma sa constat ca este aceiasi persoana. Alegand constructorul cu cea mai mica oferta am pus bazele in diriginte. Rezultatul a aparut de la prima etapa cand dirigintele a semnalat ca sapatura nu a fost facuta conform planurilor. Am luat decizia sa schimb constructorul si la recomandarea dirigintelui am consultat cateva firme si vizionat santiere. Unul din cei recomandati a preluat lucrarea si au ridicat casa P+M in mai putin de 100 de zile cum era conform contractului. Cantarind toate cele intamplate pe parcursul constructiei la rosu pot spune ca aceasta colaborare cu dirigintele si constructorul recomandat de el a fost una reusita pentru mine. Recomand, profesionisti, seriosi si cu mult bun simt.

Viorel - 0766.859.958

Am inceput constructia casei in martie 2017 ( parter, etaj si mansarda). Proiectul este destul de complex din punct de vedere al proiectarii si executiei si am incercat sa aleg pe cei mai buni ( arhitect, echipa de executie si dirigintele de santier). Pentru dirigentie am cautat recomandari de la prieteni care si-au facut casa dar marea majoritate au zis ca nu pot recomanda oamenii cu care au lucrat din diverse motive( neseriosi, lipsa de profesionalism, caractere dificile etc). Asa ca am cautat pe internet si l-am gasit pe dl. Adrian Crihan. Ne-am intalnit si am fost foarte curios sa vad cum abordeaza proiectul si modul de lucru (intalnirile cu alti diriginti de santier decurgand dezastruos chiar). M-au surprins placut vastele sale cunostinte tehnice, sinceritatea si optimismul dumnealui. Pe parcursul lucrarii a avut o atitudine deschisa, a fost interesat sa gaseasca solutii si sa urmareasca solutionarea acestora contrar rezistentei si uneori a relei vointe din partea constructorului. Este un om calm,tacticos ,cu bun simt si stie sa protejeze interesele beneficiarului intr-un mod diplomat si profesional. Am fost mereu informat cu privire la starea tehnica a lucrarilor, ce as putea imbunatati, ce riscuri/costuri pot sa apara astfel incat sa pot respecta sau chiar optimiza bugetul alocat fazei de "rosu" a constructiei. Datorita dumnealui am finalizat toate fazele propuse in 2017 respectand toti parametri tehnici si foarte important bugetul alocat. In baza relatiei de colaborare si a rezultatelor pe care le-am avut, il recomand cu incredere pe dl. Adrian Crihan ca diriginte de santier.

Ciprian H. - 0748.038.133

Am colaborat cu Dl Crihan in calitate de Diriginte de Santier pentru construcita unei case in regie proprie in orasul Chitila Ilfov. Dupa 5-6 intalniri cu diversi Diriginti de santier recomandati de diverse cunostinte am zis sa incerc si varianta recomandarilor de pe internet, cu toate ca toata lumea spunea sa nu incerc varianta..( "recomandarile sint de baza" ca sa citez un amic ). M-am oprit la site-ul www.e-dirigintedesantier.ro si am stabilit o intalnire cu Dl Adrian. Cred cu tarie ca am luat cea mai buna decizie in aceasta privinta, pe tot parcurusl constructiei Dl Adrian a uramrit fiecare etapa a constructie, a verificat toate documentele de insotire a fierului, a venit in santier ori de cate ori a fost nevoie. Un diriginte foarte bine pregatit din toate puncele de vedere, atent la detalii, foarte serios si implicat in toate fazele proiectului. Asa cum am putut observa, Dl Adrian, a fost pe toata durata constructiei o persoana muncitoare si foarte motivata, capabila sa gaseasca mereu cea mai buna solutie la problemele aparute ( si nu au fost putine ), ne-a dat intotdeauna sentimentul de siguranta in toate etapele constructiei fiind foarte bine pregatit din toate puncele de vedere.

Marius - 0722.130.950

In 2016 am inceput constructia unei case in zona Bucurestii Noi, Sectorul 1, Bucuresti. Stiam ca am nevoie de un diriginte de santier asa ca am cautat pe internet si am ajuns pe site-ul www.e-dirigintedesantier.ro. Am discutat cu Adrian si am decis sa colaboram cu el in calitate de diriginte de santier pentru lucrarea noastra. Santierul a mers bine, Adrian si-a respectat obligatiile privind deplasarile in santier si urmarirea calitatii lucrarilor executate, si per total am fost foarte multumiti de colaborare. Il recomand pe Adrian ca si diriginte de santier oricui vrea sa construiasca ceva prin prisma seriozitatii, promptitudinii si profesionalismului sau.

Alexandru - 0742.194.019

Am demarat in toamna lui 2016 constructia unei locuinte cu regim de inaltime P+E. Domnul Crihan Adrian a fost de mare ajutor pe toata perioada ridicarii constructiei pana la stadiul "la rosu". Inca de la inceputul colaborarii, a revizuit proiectul si mi-a comunicat observatiile dansului. A tinut legatura cu proiectantul si a obtinut acordul acestuia pentru a aduce mici modificari proiectului. De asemenea, domnul Crihan a fost alaturi de mine in alegerea firmei care urma sa execute constructia. A revizuit contractul de executie si a transmis observatiile sale. Un alt lucru de apreciat este acela ca domnul Crihan nu este dispus sa faca niciun rabat de la calitate si de la respectarea normativelor si a reglementarilor in vigoare. Pe toata durata colaborarii domnul Crihan a fost disponibil la orice moment, raspunzand cu promptitudine tuturor intrebarilor si solicitarilor. Intentionez sa continui colaborarea cu biroul domnului Crihan pana la finalizarea constructiei si recomand cu caldura celor aflati in cautarea unui diriginte de santier.

Valentin Crudu - 0724.505.051

L-am cunoscut pe Adrian prin intermediul unei cunostinte, arhitect, pe care am rugat-o sa ne recomande un diriginte de santier pentru lucrarea pe care urma sa o incepem in martie 2016 - consolidarea si supraetajarea unei case existente. Am stabilit o intalnire, a vazut despre ce este vorba si am hotarat sa colaboram. Lucrarile efective au durat din martie pana in octombrie 2016, perioada in care Adrian a supravegheat atent si in amanunt desfasurarea acestora, a tinut in permanenta legatura cu mine si cu inginerul constructor, a facut observatii si a furnizat sugestii in momentele care necesitau luarea unor decizii. A venit la santier ori de cate ori a fost nevoie si a verificat totul din punct de vedere tehnic. La finalizarea lucrarilor de infrastructura, suprastructura si zidarie, a consemnat imperfectiunile de executie pe care le-a comunicat constructorului pentru a fi mentionate clar in procesele verbale, in vederea remedierii ulterioare a acestora. Colaborarea cu Adrian a fost una pe masura asteptarilor noastre. Comunicarea a fost foarte buna, totul s-a desfasurat conform cu ce am discutat si agreat. Este un diriginte de santier bun din punct de vedere tehnic, hotarat, riguros, serios si de cuvant. Il recomandam pe Adrian cu toata increderea.

Fam Dan - 0723.499.503

Client multumit! Colaborarea pe care am avut-o cu dl. Crihan in calitate de diriginte de santier a fost exemplara, el dand dovada de un nivel inalt de profesionalism. Am fost indrumat, ajutat in toate problemele care au aparut pe durata constructiei casei. Va multumesc pentru sprijinul acordat si pentru tot efortul Dvs. Imi exprim recunostinta si aprecierea. I strongly recommend him!

Tom Lungu - 0740.046.583

La inceputul anului 2016 am inceput constructia unei case unifamiliale in Balotesti, jud. Ilfov. Am decis sa lucrez cu Adrian in calitate de diriginte de santier dupa ce i-am vizitat site-ul, "www.e-dirigintedesantier.ro". Pe parcursul derularii constructiei a fost atent ca proiectul tehnic sa fie respectat cu strictete, a semnalat defectele de executie si a urmarit ca ele sa fie remediate corespunzator. In plus, cand au aparut probleme neprevazute m-a ajutat cu solutii tehnice pentru rezolvarea lor. Il recomand ca diriginte de santier atat pentru cunostintele tehnice pe care le are cat si pentru implicarea si seriozitatea de care a dat dovada.

Alin Burtumac - aburtumac@gmail.com

Am construit in 2015 o casa in regie proprie in Chiajna si am ales sa colaborez cu Adrian Crihan ca si diriginte de santier. Pe parcursul lucrarii s-a dovedit a fi o alegere buna, profesionalismul si seriozitatea domnului Crihan contribuind la buna desfasurare a santierului si la o executie de calitate a constructiei. Vizitele regulate pe santier, verificarile in detaliu pentru fiecare etapa, consultarile dese si experienta sa ca diriginte de santier au dus la eficientizarea costurilor si a timpului de executie, dar si la respectarea intocmai a proiectului.

Stan Ionut - 0746.332.551

Am colaborat cu Domnul Crihan in calitate de diriginte de santier pentru casa pe care am construit-o in Chiajna. In primul rand s-a remarcat din faza de selectie cu alte cateva zeci de diriginti printr-un email concis cu reguli si principii care trebuie respectate pe toata durata desfasurarii contractului. Aici ma refer la refuzul de a semna "ca primarul", strictetea urmaririi desfasurarii lucrarilor, stabilirea unei intalniri cu constructorul pentru a defini de la inceput regulile colaborarii si altele. Pe toata desfasuratea lucrarilor a fost ca "un ghimpe in coasta" atat pentru constructor cat si pentru echipa de muncitori care de multe ori a apelat la sintagma "lasa ca merge si asa" sau a incercat sa musamalizeze anumite greseli. Din punctul meu de vedere d-nul Crihan a respectat principiile de severitate, profesionalism, perseverenta, cunoasterea legislatiei, motive pentru care il recomand si altor beneficiari ca diriginte de santier.

Catalin Scarlet - 0722.712.853

In cautare unui diriginte de santier am gasit site-ul "www.e-dirigintedesantier.ro" cu foarte multe aprecieri la adresa d-lui ing. Adrian Crihan. Am stabilit o intalnire pentru analiza proiectului de structura in vederea stabilirii termenilor de colaborare. In urma discutiilor cu dl ing. Adrian Crihan am ajuns la concluzia ca proiectul poate fi optimizat cu un impact semnificativ in reducerea costurilor cu materialele, dar respectand in totalitate standardele si normele in vigoare. Pe durata refacerii proiectului de rezistenta m-am convins in totalitate de seriozitatea d-lui ing. Adrian Crihan: termen de livrare a proiectului conform promisiunii, explicatii pe intelesul unui nespecialist in constructii, colaborare stransa cu arhitectul proiectului, livrarea rezultatului promis in urma optimizarii proiectului. Pe durata executiei am avut sentimentul ca realizam o casa pentru familiile noastre, Adrian fiind mai exigent in multe cazuri decat subsemnatul.

Dragos Nita - 0730.055.840

Am inceput in luna septembrie 2015 constructia unei case unifamiliale Parter + Etaj. Am ales sa lucrez cu firma de constructii, iar ca diriginte de santier l-am ales pe domnul Adrian Crihan, mergand pe intuitie si pe ce mi-a recomandat Google. De la primul contact cu dansul mi-am dat seama ca are experienta in domeniu si isi da interesul pentru ca lucrarile de care se ingrijeste sa iasa bine. Pe parcurs, domnul diriginte de santier Crihan a fost catalogat de catre echipa de la firma de constructii ca avand un ochi de care nu trece nimic,ceea ce nu a facut decat sa imi creasca increderea ca am facut alegerea potrivita. Pentru noi ca familie, acest proiect este ceva ce facem o data in viata, dar cu toate acestea, cunostintele transmise de domnul diriginte de santier Crihan mi-ar fi de folos si in cazul in care as fi pus in situatia sa construiesc o alta casa, caz in care as apela cu siguranta tot la dansul.

A. Mihail

In vara anului 2015 am inceput constructia unei case P+1 in Bucuresti, sector 5. Inca din faza de proiect am dorit colaborarea cu un diriginte de santier care sa urmareasca din punct de vedere tehnic desfasurarea lucrarilor in faza de constructie "la rosu". De la inceput relatia cu Dl. Ing. Adrian Crihan a avut la baza profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea cu care a tratat fiecare problema aparuta. Un mare avantaj l-a reprezentat faptul ca, desi nu a proiectat personal structura de rezistenta a casei, datorita expertizei personale in domeniu, prin specializarea de baza ca inginer structurist, dl. Ing. Adrian Crihan a identificat din timp (chiar si in faza de proiect) si a remediat din mers, in colaborare cu proiectantul si cu echipa de constructie, multe din situatiile neprevazute survenite. In concluzie il recomand fara retineri pe dl. Ing. Crihan Adrian tuturor celor care cauta un diriginte de santier competent.

Mihai Dumitrascu - 0745.163.489

Am hotarat sa lucrez cu Adrian ca si diriginte de santier dupa ce i-am vizitat site-ul, review-urile citite convingandu-ma pe loc ca el este persoana de care aveam nevoie pentru a duce la bun sfarsit construirea casei. Experienta sa, sfaturile pertinente, vigilenta cu care depista greselile, intransigenta cu care le solutiona, seriozitatea si profesionalismul sau m-au convins ca am facut cea mai buna alegere. Chiar daca grijile legate de santier nu au disparut in totalitate, datorita lui Adrian am capatat increderea ca suntem pe drumul cel bun, motiv pentru care ii suntem recunoscatori.

Valentina Nicu - 0722.772.039

Inca de la demararea proiectului casei noastre am stiut ca va trebui sa apelam la un profesionist care sa asigure corectitudinea desfasurarii lucrarilor pe santier si sa ne reprezinte interesele in relatia cu constructorul. Colaborarea cu dl. Crihan ne-a oferit certitudinea ca lucrarile de pe santier se ridica la standardele de calitate dorite de noi. Am stabilit initial un anumit program de vizite pe santier, insa acestea au fost mult mai dese, dumnealui dovedind multa disponibilitate si implicare. Dl. Crihan a fost atent ca proiectul sa fie respectat in cele mai mici detalii si s-a asigurat ca toate erorile aparute in constructie sa se remedieze, oferindu-ne sfaturi si solutii tehnice. A fost prezent la fiecare etapa importanta a procesului si s-a asigurat ca materialele folosite corespund cerintelor tehnice ale proiectului si normelor de calitate. Il recomandam pe dl.Crihan ca fiind un diriginte de santier implicat, responsabil si onest si ii multumim pentru suportul pe care ni l-a oferit.

Valentin Serban - 0727.220.274

Am colaborat cu Domnul Crihan in calitate de diriginte de santier pentru construirea unei case destul de mari in Magurele Ilfov. Deoarece domeniul meu de activitate nu are nici o legatura cu constructiile, am considerat obligatoriu ca, atat proiectul cat si urmarirea executiei, sa fie facute de profesionisti. Am ajuns la Adrian Crihan dupa o cautare pe Google si am decis sa colaborez cu el dupa ce am avut cel putin 5 intalniri cu alti diriginti de santier. Este un profesionist desavarsit, fara a fi incordat sau blocat in formalitati. Are relaxarea omului care isi cunoaste foarte bine meseria si nu tine in niciun moment sa demonstreze acest lucru cu orice chip. Pe parcursul celor aproape trei luni de santier a reusit cu brio sa se inteleaga atat cu mine cat si cu proiectantii si executantul, ceea ce, in esenta este rolul unui diriginte de santier. A venit pe santier ori de cate ori a fost nevoie de prezenta lui si si-a facut treaba cu atentie si rabdare! In cazul in care voi mai construi ceva vreodata, voi colabora cu el cu toata increderea.

Armand Cornaciu - 0745.308.809

Colaborarea cu domnul ing. Adrian Crihan a fost una naturala si plina realizari. Cu ajutorul sau am reusit sa ne construim casa intr-un timp relativ scurt fara probleme deosebite. Cunostintele tehnice ale acestuia si experienta de santier ne-au ajutat sa corectam din mers erorile aparute pe partea de proiectare. Nu a permis alegerea solutiilor de compromis, neconforme si nu a permis folosirea de materiale neinsotite de certificatele de conformitate si calitate. Exigenta, obiectivitatea sa ca diriginte de santier precum si prezenta acestuia efectiva la santier au preintampinat erorile din timpul executiei si au responsabilizat contructorul sa nu faca rabat la calitatea lucrarii. Am apreciat atentia pentru detaliu si il recomandam cu maxima incredere pe domnul ing. Adrian Crihan oricui doreste un diriginte de santier serios care sa il reprezinte in relatia cu constructorul si autoritatile.

Razvan Andrei

Nu mi-am imaginat niciodata ca este atat de complicat sa construiesti o casa. Anul acesta am luat decizia de a demara constructia casei noastre din Bucuresti si am avut marele noroc de o echipa de oameni de foarta buna calitate. Unul dintre personajele cheie in buna desfasurare a lucrarilor este Adrian Crihan care m-a ajutat pe partea de dirigentie de santier. Inca de la inceput am apreciat profesionalismul lui Adrian in tot ceea ce a insemnat partea de consultanta pe baza proiectului in punerea in opera a lucrarii. Atentia la detaliile practice m-a surprins foarte placut si de asemenea minutiozitatea cu care a verificat ca lucrarea sa respecte cerintele proiectului. Adrian este un bun mediator si a gasit solutii optime impreuna cu proiectantul si constructorul pentru problemele inerente ce au aparut pe parcursul constructiei la rosu. Am apreciat si faptul ca, desi ne intelesesem la un numar concret de vizite pe santier, Adrian nu a tinut seama de acest fapt si a venit la santier de mult mai multe ori. Simt si afirm cu tarie ca Adrian m-a reprezentat mai mult decat impecabil in relatia cu constructorul si nu am avut niciodata teama ca lucrarea, odata terminata, nu va corespunde calitativ cerintelor mele. Il recomand cu caldura ca diriginte de santier pentru ca intr-adevar isi face meseria bine si aduce rezultate peste asteptari.

Stefan Petrov - 0724.506.375

In 2015 eram in cautarea unui diriginte de santier pentru casa pe care doream sa o construim in Bucuresti. Pe dl. Crihan l-am gasit pe internet si am decis sa colaboram atat dupa analizarea site-ului sau unde am gasit multe review-uri positive, cat si dupa o intalnire cu dumnealui. Domnul Crihan a urmarit in calitate de diriginte de santier realizarea structurii de rezistenta a casei. Lucrarile au decurs foarte bine, atat datorita constructorului care si-a indeplinit sarcinile corect, cat si a dirigintelui de santier care si-a onorat mereu deplasarile agreate prin contract, a tinut o atenta evidenta a lucrarilor si a oferit solutii tehnice in executie cand a fost nevoie datorita experientei pe care o are ca si proiectant de structuri. Il recomand pe dl Crihan ca diriginte de santier celor care doresc sa construiasca si au nevoie de un om de incredere alaturi.

Calin - 0724.056.532

Despre colaborearea cu dl Adrian Crihan, in calitate de diriginte de santier, pot spune ca a rezolvat o parte importanta din probleme avute cu proiectanutul. In toamna acestui an am inceput constructia unei case in orasul Bragadiru, Ilfov. Am decis, in urma mai multor recomandari sa aleg ca sitem de constructie caramida EC 44 SUPER TH de la Cemacon,intrucat nu necesita termoizola?ie suplimentara. Aceasta alegere a generata o serie de probleme pe toata durata executiei datorita firmei de proiectare insa pot spune ca am primit informatiile si sfaturile tehnice neceare depasirii lor din partea d-lui Crihan. La inceputul colaborarii, am stabilit un numar de vizite saptamanale la santier care au fost respectate. In plus vreau sa-i multumesc pentru disponibilitatea aratata ori de cate ori, telefonic, am solicitat alte sfarturi. In concluzie, in urma colaborarii avute cu dl Crihan, il recomand cu incredre ca diriginte de santier.

Filip Constantin - 0767676072

Pentru executia propriei locuinte in sectorul 3, am avut nevoie de colaborarea cu un diriginte de santier care sa ne apere interesele in fata constructorului. Neavand nici o recomandare in acest sens, am fost nevoiti sa apelam la internet pentru a putea lua contact cu o persoana calificata. Colaborarea pe care am incheiat-o cu domnul Adrian Crihan desi a fost intamplatoare s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Domnul Adrian Crihan in calitate de diriginte de santier este de un profesionalism desavarsit, a fost prezent pe santier la toate etapele importante ale constructiei si de fiecare data cand a fost nevoie sa corectam o eroare, nu a cedat niciodata in fata constructorului. Am primit explicatii si argumente pentru toate intrebarile si nelamuririle pe care le-am avut, lucru care ne-a creat o stare de siguranta si incredere, asadar promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada domnul Crihan este greu de intalnit, fapt pentru care il recomand cu incredere ca un diriginte de santier desavarsit.

Fam. Dumitrescu - 0721.282.105

Am inceput colaborarea cu Dl Crihan in luna August, dupa o pima experienta nefericta cu un alt diriginte de santer si un constructor. A fost recomandat de un prieten care a construit cu dansul. Dl Adrian Crihan s-a dovedit un adevarat profesionist, asigurandu-se pe durata lucrarii (~3 luni) ca peretii, stalpii sunt drepti, dimensiunile din proiect sunt respectate la centimetru (astfel incat am avut o deviere de doar 2 cm pe toata lungimea casei cauzata de erori din prima etapa cand am lucrat cu altcineva). De asemenea, am realizat la sfaturile dansului si o serie de analize de laborator (pentru fier, beton etc) care s-au dovedit a fi foarte utile. Inainte de fiecare turnare de beton, Dl Crihan a verificat stalpii si cofrajele astfel incat micile imperfectiuni au fost corectate inainte de sosirea betonului. Il recomand pe Dl Crihan ca si diriginte de santier pentru oricine care doreste sa construiasca in regie proprie.

Cristian N. - 0727320495

In primavara acestui an am decis sa incep proiectarea si constructia unei case in comuna Chiajna, judetul Ilfov. Proiectul de arhitectura a fost conceput cu un arhitect experimentat. Cu D-l Crihan am colaborat atat pe partea de structura de rezistenta cat si ca diriginte de santier. Deoarece eu personal nu am cunostinte tehnice despre urmarirea unui proiect de constructie am preferatr sa apelez la un profesionist pentru a putea duce la bun sfarsit, in conditiile initiale agreate cu constructorul, casa la rosu. Am stabilit din start un program de vizite pe santier din partea sa ca diriginte de santier si de asemenea prezenta acestuia inainte si dupa etapele importante de executie ale lucrarii (trasare, sapatura fundatie, legare armaturi, turnare beton, etc). As vrea sa specific de asemenea ca D-l Crihan s-a ocupat de verificarea actelor obtinute de catre constructor. Ma refer aici la certificatele de conformitate pentru materialele folosite si agreate initial (beton, fier, caramida). Casa a fost construita in regie proprie. Concluzionand, consider ca am luat o decizie foarte buna in momentul in care am decis sa colaborez cu D-l Adrian Crihan in calitate de diriginte de santier si il recomand cu toata increderea pentru modul foarte profesionist in care a tratat acest proiect. Ar mai fi de adaugat faptul ca am colaborat cu D-l Adrian Crihan printr-o recomandare venita din partea arhitectului care mi-a proiectat casa.

I. Vardianu - 0745.129.757

Anul acesta (2014) am inceput constructia unei casei in regie proprie langa Bucuresti. Am cautat pe internet un proiect care sa ne satisfaca ideea noastra de casa si asa am ajuns la D-l Adrian Crihan si colaboratorii dansului. Cu d-l Adrian Crihan am colaborat in ceea ce priveste proiectul de rezistenta al casei, iar la recomandare dansului de a avea si un diriginte de santier am decis sa colaboram tot cu dumnealui, stiind ca va fi de partea respectarii proiectului si a materialelor de buna calitate. Colaborarea cu D-l Crihan in calitate de diriginte de santier a fost una de bun augur , pe de o parte datorita profesionalismului si promptitudinii dansului, venind la santier ori de cate ori a fost nevoie si supervizand in deaproape faza si etapele de turnare/ cofrare/ legarea fierului / etc. Pe langa toate acestea pot spune ca a realizat si consilierea noastra ca si beneficiari indrumandu-ne in ceea ce priveste tipurile de materiale si ce producatori sunt seriosi si inspira incredere ( fier beton, firme de beton, caramida, etc) dar si prin a ne raspunde la toate intrebarile si nelamuririle noastre cu privire la proiect, faze, ce sa urmarin la constructor samd. In concluzie il recomand pe Dl Adrian Crihan atat in calitate de diriginte de santier dar si ca proiectant al structurilor de rezistenta, asta daca doriti sa construiti ocasa care sa o mosteneasca si generatiile viitoare ....

Bordeianu G. - 0749.406.173

Anul trecut am decis sa incep construirea unei case in Sectorul 1, Bucuresti. Proiectul a fost realizat de d-l architect Gabriel Georgescu impreuna cu echipa sa. Inainte sa incep lucrarile am cautat pe internet un diriginte de santier si l-am gasit pe Adrian Crihan. Colaborarea noastra a decurs foarte bine atat din punct de vedere al profesionalismului cat si termenelor si conditiilor stabilite prin contract legate de atributiile sale si de numarul de deplasari in santier. Executia a fost facuta in regie proprie. Pe durata lucrarilor au existat si momente mai tensionate intre diriginte si echipa care executa lucrarea pentru ca Adrian, in calitatea sa de diriginte de santier, nu a autorizat lucrarile atunci cand ceva a fost gresit si nu s-a trecut mai departe pana nu au fost remediate acele probleme. Mai mult, in baza experientei sale ca inginer proiectant de structuri, mi-a oferit consultanta si solutii tehnice pe perioada executiei, solutii ce au fost prezentate si apobate de inginerul proiectant al casei, astfel incat nu am tinut santierul in loc atunci cand am avut neclaritati sau a existat necesitatea explicarii in detaliu a anumitor preveri din proiect pentru ca echipa sa inteleaga exact ceea ce are de facut. In baza celor prezentate il recomand cu incredere pe Adrian ca si diriginte de santier tuturor celor care doresc sa construiasca ceva si au nevoie de un specialist dar si de o persoana de incredere care sa ii reprezinte in relatia cu constructorii.

Dragos Tabaras - 0743.166.222

Am pornit la drum in executia propriei case si am avut nevoie de colaborarea cu un diriginte de santier. Deoarece nu aveam printre cunostinte o persoana competenta, am apelat la Internet. Dupa cateva incercari si discutii cu cativa specialisti, am ajuns sa-l cunosc pe dl Adrian Crihan. De la inceput m-a surprins prin interesul pentru o buna executie a lucrarilor, prin profesionalismul, recomandarile legate de executie cat si cu sfaturile privind alegerea materialelor. Pe tot parcursul lucrarilor, a onorat toate vizitele stabilite la santier si chiar au fost perioade in care a venit la santier de cate ori a fost nevoie pentru bunul mers al lucrarilor. M-a ajutat mult experienta dirigintelui privind furnizorii de materiale, corectarea erorilor de proiectare si verificarea atenta a lucrarilor de executie in toate fazele principale.Este foarte important de spus faptul ca aceasta colaborare a fost completata, de multe ori, prin sfaturi si indicatii pe care le-am obtinut telefonic de la dansul in situatii de pe santier care necesitau decizii urgente. Apreciez in mod deosebit disponibilitatea de care a dat dovada, implicarea si interesul pe tot parcursul lucrarilor. In consecinta, il recomand cu toata increderea pe dl Adrian Crihan ca diriginte de santier, pentru seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada.

Marius Hirt - 0741.041.687

Pentru executia propriei case am cautat un diriginte de santier care trebuia sa raspunda la cateva cerinte minime necesare pentru a-mi reprezenta interesele si a ma proteja de orice situatie cu potential negativ in desfasurarea lucrarilor de constructii. De aceea alegerea mea pentru dirigintele de santier a intrunit intr-o singura persoana seriozitate, cunostinte tehnice temeinice, deschidere spre acceptarea unor solutii noi de executie si comunicarea permanenta. Mai mult de atat pe parcursul executiei dirigintele de santier a venit cu aparatura specifica de control si masurare care a crescut gradul de incredere ca lucrurile se defasurau conform asteptarilor mele. Ca o concluzie la finalul contractului de colaborare cu D-l Crihan Adrian in calitate de dirigitne de santier pot spune ca apreciez faptul ca am beneficiat de o atentie deosebita din parte sa si ca lipsa acestei persoane din santier mi-ar fi creat multe probleme pentru care nu cred ca as fi avut solutia tehnica potrivita.

Alexandru Halcu - 0788.468.177

Anul acesta am construit in regie proprie o casa in sectorul 3. Am colaborat cu d-l Crihan atat pe partea de proiectare pentru structura de rezistenta a casei cat si ca diriginte de santier. Cat a durat executia casei dirigintele a venit inainte de fiecare turnare si a verificat armarea elementelor de rezistenta facand observatii si dand solutii muncitorilor pentru a remedia micile erori de executie. Deoarece nu ma pricep in domeniu ma bucur ca am avut un diriginte de santier care sa se asigure ca proiectul este respectat si ca totul se va desfasura conform normalitatii. Dirigintele s-a asigurat ca fierul beton pe care l-am cumparat este de buna calitate si ca este insotit de actele necesare, a verificat elementele de beton dupa ce s-au decofrat si unde au fost mici defecte ne-a explicat cum si cu ce sa le reparam, a gasit solutii ca sa nu facem risipa de fier si sa mai putem folosi din resturile ramase dupa taierea barelor de 12m conform barelor din proiect si impreuna am purtat discutii constructive legate de constructia casei. La sfarsitul lucrarilor dirigintele de santier a intocmit procesele verbale pentru cartea constructiei care am inteles ca imi vor fi necesare la primarie ca sa pot face receptia casei. Pot spune ca desi este destul de tanar, ceea ce e bine pentru ca a avut posibilitatea sa se urce peste tot sa verifice si zonele mai putin accesibile unei persoane mai in varsta, in calitate de diriginte de santier d-l Crihan si-a facut bine treaba si a dat dovada de profesionalism, ceea ce ma determina sa il pot recomanda ca si specialist. Sunt multumit de modul cum am lucrat impreuna si de ceea ce am realizat...o casa sigura, facuta bine, care va ramane pe viitor si copiilor.

Romeo Ion - 0761.042.462

Colaborarea cu D-l Crihan Adrian in calitate de diriginte de santier pentru casa pe care am construit-o a fost foarte buna, bazata pe profesionalism, promptitudine si seriozitate. Proiectul de structura a fost intocmit de firma dumnealui si astfel executia lucrarilor a fost mai usor de urmarit si de controlat deoarece dirigintele de santier cunostea foarte bine proiectul. Cu toate ca atunci cand ne-am apucat de treaba am avut o echipa de muncitori mai slab pregatita la care a trebuit sa renunt , la recomandarea de catre diriginte a unui constructor serios si cu multa munca am reusit sa finalizez casa la un nivel de calitate corespunzator. Impreuna cu D-l Crihan Adrian in calitate de diriginte de santier, am stabilit un numar saptamanal de vizite la santier pe care dumnealui le-a onorat de fiecare data, ba chiar au fost perioade cand a trecut mai des pe la locatie pentru a fi sigur ca totul merge bine. Ca si diriginte de santier mi-a oferit sfaturi si recomandari de fiecare data cand am avut nevoie si impreuna am stabilit cele mai bune solutii pentru santier. Ne-am sfatuit legat de aprovizionarea cu materiale si am stiut exact ce documente de calitate sa cer furnizorilor pentru a fi sigur ca ceea ce am platit este si ceea ce mi-a fost livrat. Il recomand cu incredere pe D-l Crihan Adrian ca diriginte de santier oricarui beneficiar care doreste sa construiasca o casa sau orice alt obiectiv mai important in baza relatiei de colaborare pe care am avut-o.

Mircea Ilie - 0732.869.647

Casa a fost construita in regie proprie. Motivatia a fost nevoia de a avea costuri mai mici si a fi mai flexibil cu etapele de constructie. Un alt element in alegerea constructiei in regie proprie a fost increderea pe care am avut-o in dirigintele de santier. Mi-a fost recomandat ca fiind foarte serios si ca nu o sa am probleme pe viitor cu calitatea constructiei din cauza "intelegirilor" dintre cei care executa si diriginte cum am mai auzit prin alte locuri. In principiu pot sa zic ca acum e o casa sigura desi nu prea cunosc domeniul constructiilor si vreau sa cred ca recunosc un lucru cand e facut de calitate. Sunt sigur ca si experienta dirigintelui de santier in proiectare este un element cheie in constructia casei. Am fost multumit ca impreuna cu echipa de executie a venit cu mai multe recomandari legate de calitatea si preturile materialelor. Deopotriva mi-a explicat care sunt avantajele si dezavantajele produselor pe care le aveam de cumparat in anumite etape. Acum sunt convins ca nu "am fost furat" la materiale asa cum imi spuneau toti ca o sa se intample. Pentru mine angajarea unui diriginte de santier a avut un rol important si m-a ajutat mult in constructia casei mai ales ca prin natura muncii mele sunt plecat mult in alte orase sau tari si nu am avut timp sa controlez tot timpul lucrarile de executie la casa. Recomand dirigintele de santirer pe care l-am avut la constructia casei mele mai ales prin faptul ca desi este destul de tanar are experienta bogata, este serios si are rabdare in a explica de ce se iau anumite decizii.

Comanescu Cristian - 0743.114.490

Ne doream construirea unei case in stil brancovenesc. Toata lumea ne spunea ca ne va fi greu deoarece este un proiect ambitios si greu se mai gasesc proiectanti si constructori seriosi. In perioada de executie a casei am avut alaturi de noi un profesionist, un prieten, o persoana pe care ne-am putut baza, ...... un diriginte de santier - Adrian Crihan. Poate ca ati vrea sa stiti cum l-am gasit. Pe INTERNET. Familia noastra a colaborat cu firma dansului atat in faza de proiectare a casei, cat si in faza de executie, in calitate de diriginte de santier. Astfel, activitatea pe care a avut-o in calitate de diriginte de santier s-a concretizat in realizarea la timp a documentatiei necesare, vizite de supraveghere a lucrarilor de doua ori pe saptamana (au fost saptamani cand ne-a ajutat aproape zilnic), oferirea de informatii privind selectarea furnizorilor si etapele de realizare a constructiei, precum si clarificarea tuturor problemelor de ordin tehnic care au intevenit pe parcursul lucrarilor. Am apreciat foarte mult promptitudinea si seriozitatea cu care ne-a raspuns la toate solicitarile, atat noua, cat si echipei de executie. Acum, la sfarsitul constructiei, putem spune ca munca depusa de dl. ing. Adrian Crihan a fost peste asteptarile noastre, iar onorariul solicitat a fost perfect justificat. In baza relatiei de colaborare si a rezultatelor pe care le-am avut, il recomandam cu incredere pe dl. Adrian Crihan ca diriginte de santier.

Familia Cocosatu - 0723.596.252

Am avut o colaborare foarte buna cu dl. Adrian Crihan in calitate de diriginte de santier pentru constructia unei hale de depozitare si a unui corp de birouri realizate in 2019-2020. Pe tot parcursul colaborarii a dat dovada de profesionalism si seriozitate, iar experienta lui a ajutat la solutionarea diverselor situatii aparute pe parcursul lucrarilor. De asemenea, un alt aspect important in care am beneficiat de suportul si experienta lui a fost urmarirea si managementul documentelor.

Panter Marius - Director Uniglass Glassworks - 0724.388.809

Recomand cu toata incredera aceasta firma.... L-am cunoscut pe Adrian Crihan(dirigintele de santier) in primavara anului 2021. Sincer, la inceput am fost sceptic sa ma reprezinte ca diriginte de santier intr-un proiect imobiliar compus din 17 vile, era recomandat chiar de constructorul care imi construia ansamblul rezidential in Otopeni. Insa mi-am dat seama pe parcursul lucrarilor ca este un profesionist desavarsit, uneori chiar enervant de profesionist. Sub supervizarea lui, am dus la bun sfarsit proiectul cu care ma mandresc si eu si Adrian, cred. :) Pentru un feedback mai amplu nu ezitati sa ma contacati. Multumesc Adrian Crihan pentru parteneriat!

Nicu Cristache - +40730590790

Am colaborat cu Dl. Ing. Crihan Adrian ca si diriginte de santier in 3 proiecte rezidentiale de case derulate pe parcursul a 5 ani de zile. In fiecare proiect, serviciile de dirigentie de santier au fost executate cu responsabilitate si fara compromisuri. Astfel, recomandam serviciile sale pentru orice proiect imobiliar.

Ing. Laurentiu Mozas - Manager de proiect - 0723.311.668